Notícies | Sala de premsa

Oberta la inscripció al Concurs Escolar de Vídeos Científics en català X(p)rimenta 2024

31 gener 2024 | Notícies, Sala de premsa

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) organitzen el XIV Concurs Escolar de Vídeos Científics en Català X(p)rimenta 2024. Aquesta convocatòria s’adreça a alumnes i a docents que vulguin fer un experiment científic i enregistrar-lo en vídeo, amb dos objectius: divulgar un principi científic o tecnològic vinculat al currículum dels ensenyaments de primària, secundària, batxillerat o cicles formatius, i aprendre a usar les bases del llenguatge audiovisual. 

El concurs X(p)rimenta 2024 atorgarà, entre d’altres, premis al millor vídeo presentat per cada una de les següents categories: educació primària; Educació Secundària Obligatòria; i Batxillerat/Cicles formatius. La llista dels vídeos finalistes està previst que es publiqui al portal de Recerca en Acció entre el 3 i el 10 de maig de 2024. 

L’acte de lliurament dels premis i guardons, al qual es convidarà els finalistes, està previst que tingui lloc presencialment el matí del 28 de maig d’enguany, a l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) del Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Bases: https://www.recercaenaccio.cat/wp-content/uploads/2024/01/2024_Xprimenta_bases.pdf Premis: https://www.recercaenaccio.cat/premis-concurs-xprimenta-2024

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat