Ley de cookies Aquest lloc web utilitza galetes i tecnologies semblants. Si continua navegant pel lloc web, voldrà dir que n’accepta l’ús. Veure més

Amgen Teach Edició 2018/2019

Amgen Foundation Science Teachers Training Initiative ASTTI:

“Noves perspectives en l'ensenyament de biociències”

 

 

Per cinquè any, l'FCRi es complau a presentar una nova edició del Programa Amgen Teach, programa propi de la Fundació Amgen que realitza amb European Schoolnet. I ho fem amb el repte d’oferir continguts nous sobre temes i metodologies que presentem per primer cop. El curs s’adreça a professors de secundària que ja hagin participat en alguna edició anterior dels cursos d’Amgen. Enguany se centra en la temàtica “Noves perspectives en l'ensenyament de biociències”.

S'ha programat un taller únic per al curs acadèmic 2018-2019. Aquest taller es distribueix en 6 sessions localitzades tant a l’FCRi com al Parc Científic de Barcelona (PCB), segons el següent calendari 2018/2019:

 Programa taller únic

Sessió I - 15/11/2018 
Part A (90 min.): Estat actual de la Teoria Sintètica de l’Evolució. A càrrec de Francesc Mestres, investigador en genètica a la UB.
Part B (2 h): Mites sobre la nutrició: idees esbiaixades, modes i realitats de l’alimentació. A càrrec de Carme Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia a la UB.

Sessió II (3 h) - 22/11/2018 
Com i quan fer servir els Laboratoris Virtuals i Remots per a l’aprenentatge de la biologia. A càrrec de A càrrec de Sílvia Zurita i Enrique Vergara, professors de secundària i experts en LVR.

Sessió III (3 h) - 27/11/2018 
Com convertir la classe de ciències en un joc. A càrrec d’Oriol Ripoll, expert en Jocs.

Sessió IV (4 h) - 29/11/2018 
Experiments de química relacionats amb la cuina i els aliments. A càrrec de Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química de la UB (Part I) i Lluís Nadal, llicenciat en Ciències Químiques per la UB (Part II).

Sessió V (4 h) - 13/12/2018 
Experiments de biologia i geologia. A càrrec de Marcel Costa i Sílvia Lope, biòlegs i experts en didàctica de les ciències.

Sessió VI (3 h) - 15/01/2019 
L’aprenentatge-servei. Una proposta educativa al servei de la comunitat. A càrrec de Martí Boneta, director del CRP de Les Corts i expert en Aprenentatge Servei.

Més informació

> Contacte 

> Calendari 2018/2019

> Guia pràctica del curs