Sala de premsa

Oberta fins al 2 de novembre la convocatòria dels Premis Nacionals Recerca 2020

16 octubre 2020 | Sala de premsa

El termini de presentació de candidatures a la 31a edició dels Premis Nacionals de Recerca (PNR) finalitza el proper 2 de novembre de 2020 a les 14.00 hores. La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, va convocar aquesta edició dels guardons el proppassat setembre.

Els PNR tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris, emprenedors i comunicadors científics vinculats al nostre país i són els principals guardons en l’àmbit de la recerca a Catalunya.

Els guardons consten dels 6 premis següents:

Premi Nacional de Recerca (investigadors o investigadores sènior).

Premi Nacional de Recerca al Talent Jove (investigadors o investigadores de fins a 40 anys).

Premi Nacional de Comunicació Científica.

Premi Nacional de Mecenatge Científic.

Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I.

Premi Nacional d’Innovació a la Creació d’una Empresa de Base Científica (nova categoria de guardó, novetat d’enguany).

Segons les bases dels premis, les universitats (òrgans de govern, facultats, escoles, departaments), els centres de recerca, instituts universitaris de recerca, les acadèmies, les empreses i fundacions i, en general, tots els agents del sistema català de recerca, desenvolupament i innovació, poden presentar candidatures a totes les categories.

La presentació de candidatures cal fer-la a través del web www.fundaciorecerca.cat/premi, on trobareu tota la informació necessària i les bases per a presentar la candidatura en qualsevol de les modalitats dels Premis Nacionals de Recerca.

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat