Notícies | Sala de premsa

Oberta la inscripció per a centres educatius i investigadors per a la quarta edició d’Amgen TransferCiència

15 septiembre 2022 | Notícies, Sala de premsa

L’FCRI ha obert la inscripció per a centres educatius i investigadors que estiguin interessats a participar a la quarta edició del programa educatiu Amgen TransferCiència a Catalunya, Illes Balears, València, Madrid i, enguany, per primer cop, també a Galícia. Els i les docents interessats/des i les escoles poden realitzar la sol·licitud a la web del programa, en català, castellà i gallec.

L’objectiu d’Amgen TransferCiència, una iniciativa de la biotecnològica Amgen i l’FCRI, és tant ensenyar com motivar. Metodològicament, s’aplica una fórmula original i inèdita: incorporar joves científics i científiques a les escoles i instituts, que treballen conjuntament amb els professors. Entre tots, conceben i executen de forma col·laborativa activitats a classe que mostren els continguts científics de forma més comprensible i atractiva, per tal de fomentar l’interès per las carreres científiques en los àmbits de la genètica i la biotecnologia entre los estudiants de secundaria i batxillerat.

A l’anterior edició del programa (curs 2021-2022) hi van participar gairebé 900 alumnes procedents de 30 centres educatius de Catalunya, la Comunitat Valenciana, Illes Balears i la Comunitat Autònoma de Madrid. Es van realitzar, presencialment, un total de 73 activitats, entre classes magistrals, tallers i visites a centres de recerca, impartides i coordinades per un equip de 27  investigadors i investigadores.

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat