Sala de premsa

Prop de 300 docents inscrits als Cursos d’Estiu de l’FCRi

03 July 2017 | Sala de premsa

Un total de 281 docents participaran a partir d’avui en els diversos Cursos d’Estiu de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació  (FCRi), adreçats a professorat en actiu de Catalunya, gratuïts i reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Enguany, per primera vegada, es fan diversos cursos adreçats a docents de primària, a més dels cursos per a professors de secundària.

Els cursos tindran lloc a Castelldefels, Barcelona, Bellaterra, Girona, Lleida, Tarragona, Terrassa i Vic. El seu objectiu és ajudar els docents a fer més atractius, participatius i experimentals els continguts CTM (Ciències, Tecnologia i Matemàtiques). Per aconseguir-ho, els cursos plantegen una aproximació eminentment aplicada: els assistents coneixeran de primera mà com dur a terme  un conjunt d’experimentacions i de propostes pràctiques realitzables, prioritàriament, amb materials i tècniques a l’abast,  i relacionades amb els continguts curriculars.

També es reflexionarà sobre diversos aspectes metodològics. La idea és que els participants aprenguin propostes pràctiques per a fer treballs experimentals atractius que puguin engrescar als alumnes. Els cursos compten amb el suport de l’Obra Social ‘la Caixa’, i a banda de l’ FCRi, estan coorganitzats pel Departament d’Ensenyament, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la  Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili, i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

 

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat