Sala de premsa

L’FCRi i l’AGAUR participen a ESOF 2018 a Tolosa de Llenguadoc

09 July 2018 | Sala de premsa

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) i l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) participaran des d’avui i fins al 14 de juliol, mitjançant un estand conjunt denominat “Research in Catalonia” a l’Euroscience Opem Forum (ESOF 2108), a la vuitena edició d’aquesta trobada internacional d’investigadors i divulgadors científics que se celebra a Tolosa de Llenguadoc (França).

Creat el 2004, ESOF és actualment el més important fòrum internacional de debat científic multidisciplinari en el qual s’analitzen les principals tendències en R+I així com les relacions entre ciència i societat i el panorama actual de la divulgació científica a nivell europeu i mundial. ESOF 2018 reunirà prop de 4.000 participants, entre científics, estudiants, docents i educadors, empresaris, comunicadors i entitats relacionades directa o a nivell promocional amb la ciència.

Com en totes les seves edicions, l’esdeveniment inclou el festival paral·lel “Science in the city”, que inclou un ampli programa d’activitats de divulgació científica pel públic general. Anteriorment, ESOF s’ha celebrat a Estocolm, Munich, Barcelona (el 2008, organitzat per l’FCRi), Torí, Dublín, Copenhaguen i Manchester. En el decurs d’ESOF 2018, especialistes de l’FCRi protagonitzaran una taula rodona sobre educació científica a les escoles. L’estand “Research in Catalonia” es troba al nivell Ariane, estand n. 5, del centre de congressos Pierre Baudis de Tolosa de Llenguadoc.

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat