Sala de premsa

Es duen a terme les Fires d’Experimentació 2019 de Petits Talents Científics

29 March 2019 | Sala de premsa

Ahir, 28 de març i avui, 29 de març, tenen lloc a CosmoCaixa Barcelona les Fires d’Experimentació 2019 que clouen el curs del programa “Petits Talents científics“ Espais de ciència, possibilitats i límits”, que s’ha adreçat als docents d’educació infantil i cicle inicial de primària. La trobada reunirà més de 760 alumnes de 7 escoles participants a la iniciativa.

Les Fires son trobades d’intercanvi que inclouen un espai d’exploració lliure per a l’alumnat de les escoles participants, construït amb les propostes de ciència elaborades per els i les mestres que han participat al curs “Espais de ciència, possibilitats i límits”. També s’hi exhibiran les propostes del Lab sobre rodes (UManresa) i activitats científiques per a infants de 3 a 7 anys.

El programa d’actualització científica per a mestres d’educació infantil i primària “Petits Talents Científics” organitzat conjuntament per l’FCRi, l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona i EduCaixa – Obra Social “la Caixa”, vol fomentar l’experimentació, la indagació i la descoberta en l’aprenentatge de les ciències de l’alumnat d’educació infantil i primària.

Petits Talents Científics proporciona als centres educatius un seguit de recursos i orientacions pedagògiques que ajudin els mestres a implantar metodologies més participatives i creatives a l’aula. Aquests recursos permeten la realització de petits treballs de recerca i de pràctiques experimentals per part de l’alumnat.

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat