Sala de premsa

Nova edició dels cursos d’estiu de l’FCRi

16 June 2017 | Sala de premsa

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació  (FCRi) organitza al juliol diversos cursos d’estiu adreçats a professorat en actiu de qualsevol centre docent de Catalunya,  gratuïts i reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Enguany, per primera vegada, es fan diversos cursos adreçats a docents de primària, a més dels cursos per a professors de secundària.

Els cursos tindran lloc a Castelldefels, Barcelona, Bellaterra, Girona, Lleida, Tarragona, Terrassa i Vic.

L’objectiu global dels cursos és ajudar els docents a fer més atractius, participatius i experimentals els continguts CTM (Ciències, Tecnologia i Matemàtiques). Per aconseguir-ho, els cursos plantegen una aproximació eminentment aplicada: els assistents coneixeran de primera mà com dur a terme  un conjunt d’experimentacions i de propostes pràctiques realitzables, prioritàriament, amb materials i tècniques a l’abast,  i relacionades amb els continguts curriculars.  També es reflexionarà sobre diversos  aspectes metodològics. La idea és que els participants aprenguin propostes pràctiques per a fer treballs experimentals atractius que puguin engrescar als alumnes.

Els cursos compten amb el suport de l’Obra Social ‘la Caixa’, i a banda de l’ FCRi, estan coorganitzats pel Departament d’Ensenyament, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona,  la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la  Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili, i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Programes i inscripcions aquí.

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat