Sala de premsa

Més de 30 docents de secundària participen a la 5a edició del programa Amgen Teach

07 November 2018 | Sala de premsa

Un total de 33 docents d’educació secundària, dels quals un 75% són dones, participaran, a partir del 15 de novembre, a la 5a edició del Programa Amgen Teach, programa propi de la Fundació Amgen que realitza amb European Schoolnet.

Enguany, els curs se centra en la temàtica “Noves perspectives en l’ensenyament de biociències” i presenta nous continguts i metodologies adreçats a professors de secundària que ja hagin participat en alguna edició anterior dels cursos d’Amgen. S’ha programat un taller únic per al curs acadèmic 2018-2019 que se celebrarà en sis sessions diferents, localitzades tant a l’FCRi com al Parc Científic de Barcelona (PCB).

Amgen Teach és un programa que vol fomentar l’interès dels estudiants per les carreres científiques mitjançant l’actualització dels coneixements del professorat de secundària. L’FCRi és l’únic soci a l’Estat espanyol del programa, finançat per l’Amgen Foundation, que actua a 10 països diferents. Es tracta d’un iniciativa coorganitzada juntament amb el consorci de ministeris d’educació European Schoolnet.

Aquesta iniciativa proporciona als docents una actualització de coneixements en terrenys científics de frontera que permeti introduir noves formes d’aprenentatge científic a l’escola. Inclou activitats traslladables a l’aula relacionades amb temes diversos, com ara l’ús d’eines estadístiques, d’experiments de base química, o propostes de treball que tenen a veure amb controvèrsies i dilemes ètics, entre d’altres.

 

 

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat