Sala de premsa

El Gremi d’Hotels de Barcelona signa un acord amb l’FCRi per donar visibilitat internacional al turisme científic de Catalunya

03 October 2019 | Sala de premsa

El portal de divulgació i turisme científic de l’FCRi, Surt de Recerca per Catalunya, i el Gremi d’Hotels de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per posar en valor la ciència que es pot gaudir a Barcelona en l’àmbit turístic. El turisme científic és una de les actuals línies de treball de l’FCRi, que aposta per noves fórmules de divulgació en aquest camp i que, a partir d’aquest moment, tindran com a objectiu donar a conèixer Barcelona com a referent científic internacional.

Mitjançant aquest conveni, el Gremi d’Hotels de Barcelona i l’FCRi, entitat especialitzada en la divulgació científica des de 1986, promouran conjuntament la tecnologia i la recerca com a grans atractius turístics, tot donant visibilitat a grans centres de recerca, museus, empreses i fundacions de referència a Barcelona. L’acord vol visualitzar i difondre de forma efectiva les activitats de turisme científic que es poden realitzar actualment a Barcelona i a Catalunya al portal del Gremi d’hotels, destinat a un públic internacional, en un espai específic per aquesta tipologia d’activitats que tenen el coneixement com a valor afegit.

Des de la seva creació, ara fa 4 anys, Surt de Recerca per Catalunya té com a objectiu donar a conèixer les activitats d’oci d’interès científic que es desenvolupen arreu del territori. La demanda creixent ha fet que, per primera vegada, aquestes activitats es combinin en forma d’itineraris pensats per a fer una sortida de cap de setmana. L’any 2018, aquest portal va publicar 631 activitats en el seu portal, que son el 43% de totes les activitats que ha publicat al llarg de la seva creació ara fa 3 anys.

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat