Ley de cookies Aquest lloc web utilitza galetes i tecnologies semblants. Si continua navegant pel lloc web, voldrà dir que n’accepta l’ús. Veure més

Noticíes

Segona edició del curs MOOC d’emprenedoria “Com crear la teva empresa”
Segona edició del curs MOOC d’emprenedoria “Com crear la teva empresa”

S'ha obert la inscripció per a la segona edició del curs MOOC d’emprenedoria “Com crear la teva empresa” desenvolupat per totes les universitats públiques catalanes. L’objectiu del curs és oferir eines per adquirir competències i coneixements sobre conceptes claus per a tirar endavant un projecte empresarial, però també de gran utilitat per a la pràctica professional. El curs començarà el 25 de març de 2019.

El MOOC “Com crear la teva empresa”, que és gratuït, s’estructura en tres mòduls, amb l'objectiu de crear i validar un model de Negoci (15 sessions). Cada sessió/lliçó consta d’un vídeo d’uns 6-7 minuts, un qüestionari i altre material addicional. La durada del curs complet és de tres setmanes amb una dedicació d’unes 4 hores setmanals.

Aquesta edició del curs està impulsada per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRi), Catalunya Emprèn i en el marc de la iniciativa Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (Plataforma CTI), coordinada per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP).

Per a més informació i inscripcions: https://mooc.fundaciorecerca.cat/courses/.

25 de febrer de 2019
Barcelona