Notícies | Sala de premsa

Els cursos “Aprenentatge amb videojocs” i “Fer ciència amb les mans” protagonitzen l’Escola de Tardor per a docents 2022 de l’FCRI

19 setembre 2022 | Notícies, Sala de premsa

Els cursos “Aprenentatge amb videojocs” (en línia) i “Fer ciència amb les mans” (presencial) integren enguany el programa ofert enguany per  l’Escola de Tardor per a docents 2022 de l’FCRI, activitats formatives adreçades a professors/ores de secundària en actiu de qualsevol centre de Catalunya. Són gratuïtes i certificades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya (cal assistir a un mínim del 80% de les sessions).

Aquesta formació (vegeu programa i inscripcions) compta amb el suport de Fundació “la Caixa” i està coorganitzada per l’FCRI i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu global és ajudar els docents a fer més atractius, participatius i experimentals els continguts STEAM. Per aconseguir-ho, la formació planteja una aproximació aplicada: els assistents coneixeran de primera mà com dur a terme un conjunt d’experimentacions i de propostes pràctiques realitzables, prioritàriament, amb materials i tècniques a l’abast, i relacionades amb els continguts curriculars.

També es reflexionarà sobre diversos aspectes metodològics. La idea és que els participants aprenguin propostes pràctiques per a fer treballs experimentals atractius que puguin engrescar als alumnes.

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe
Cap de Premsa
mguadalupe@fundaciorecerca.cat