Ley de cookies Aquest lloc web utilitza galetes i tecnologies semblants. Si continua navegant pel lloc web, voldrà dir que n’accepta l’ús. Veure més

Sala de premsa

El termini de presentació de candidatures als PNR 2018 finalitza el 28 de setembre
El termini de presentació de candidatures als PNR 2018 finalitza el 28 de setembre

El termini de presentació de candidatures a la 29a edició dels Premis Nacionals de Recerca (PNR 2018) finalitza el pròxim divendres 28 de setembre de 2018 a les 14.00 hores. Els PNR, convocats per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), amb el suport del Govern de la Generalitat de Catalunya, tenen com a finalitat fomentar el reconeixement social de la ciència i l’activitat dels investigadors, mecenes, empresaris i comunicadors científics vinculats al nostre país.

Els guardons consten dels premis següents: Premi Nacional de Recerca; Premi Nacional de Recerca al Talent Jove; Premi Nacional de Comunicació Científica; Premi Nacional de Mecenatge Científic i Premi Nacional al Partenariat Publicoprivat en R+I.

Segons les bases dels Premis, les universitats (òrgans de govern, facultats, escoles, departaments), els centres de recerca, instituts universitaris de recerca, les acadèmies, les empreses i fundacions i, en general, tots els agents del sistema català de recerca i innovació, poden presentar candidatures a totes les categories.

La presentació de candidatures caldrà fer-la a través del web www.fundaciorecerca.cat/premi, on trobareu tota la informació necessària i les bases per a presentar la candidatura a qualsevol de les modalitats dels Premis Nacionals de Recerca.

17 de setembre de 2018
Barcelona

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe

Cap de Premsa