Ley de cookies Aquest lloc web utilitza galetes i tecnologies semblants. Si continua navegant pel lloc web, voldrà dir que n’accepta l’ús. Veure més

Sala de premsa

Jornada de bones pràctiques del programa Experiència
Jornada de bones pràctiques del programa Experiència

Prop de 40 científics emèrits, especialistes i professors participants a la tercera edició del programa Experiència, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), s’hi van reunir a l’auditori de la Fundació el passat 6 de febrer per compartir casos pràctics de padrinatge científic d’escoles incloses a aquesta iniciativa en una jornada de compartiment de bones pràctiques.

Aquest programa de l’FCRi connecta escoles catalanes amb científics emèrits per tal de completar i actualitzar l’educació científica i tècnica dels joves i donar suport al professorat en aquest àmbit. Un equip de 26 investigadors jubilats i emèrits, o en la darrera fase de les seves carreres, han protagonitzat diferents accions de formació científica els cursos 2015-2016, 2016-2017 i 2017-2018) pel mateix nombre d’escoles.

La jornada de bones pràctiques ha comptat amb una taula rodona prèvia, protagonitzada pel catedràtic de Matemàtiques de la UPC, escriptor i expert en educació matemàtica Claudi Alsina, i l’emprenedor, director i cofundador d'InnovaMat, Andreu Dotti; actuant com a moderadora Digna Couso, directora del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM).

L’acte ha inclòs vuit casos de bones pràctiques de binomis científic-escola, pertanyents als centres Escola Garbí Pere Vergés – Esplugues; Escola Heura; Escola Joan Blanquer; INS Castellar del Vallès; Escola Virolai; Escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia; INS Ferran Tallada i Institut Vil·la Romana.

12 de febrer de 2018
Barcelona

Contacte Premsa

Miquel Àngel Guadalupe

Cap de Premsa