Agenda

Inscripció oberta 4a edició concurs “Els monòlegs del Club de la Ciència”

Inscripció oberta 4a edició concurs “Els monòlegs del Club de la Ciència”

Si t’agrada disseminar la ciència en català, no dubtis a participar en la 3a edició del concurs “Els monòlegs del Club de la Ciència”, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la innovació (FCRI) i inclosa al programa de la 27a Setmana de la Ciència (SC’22). El termini per a inscriure-s’hi finalitza el 18 d’octubre de 2021.

L’objectiu del concurs (vegeu bases) és promoure la comunicació de la ciència d’una manera sintètica, amena i entenedora i utilitzant únicament les habilitats comunicatives personals, sense el suport d’eines per a presentacions. Pot participar-hi qualsevol persona, major d’edat, que estudiï o exerceixi professionalment a àrees relacionades la ciència i/o tecnologia, inclosa la docència preuniversitària especialitzada en ciències.

La presentació de les candidatures es fa mitjançant un formulari. Els monòlegs hauran de ser en llengua catalana i ser inèdits, sense haver estat difosos prèviament per cap mitjà, ja sigui en esdeveniments presencials o per Internet. El concurs guardona els tres millors monòlegs escollits pel jurat, amb un primer premi de 1.000 euros, i la possibilitat de participar en tres actuacions que la companyia Big Van Ciència durant 2022; un segon 600 euros i un tercer de 400 euros.

06 juny 2022 - 18 octubre 2022 in Catalunya | Agenda, Ciència i Societat