Ley de cookies Aquest lloc web utilitza galetes i tecnologies semblants. Si continua navegant pel lloc web, voldrà dir que n’accepta l’ús. Veure més

Ciència i Aula

01 Jul 2020
Escoles d'Estiu per a docents 2020

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) organitza cada any diversos cursos d’estiu adreçats als docents en actiu de qualsevol centre docent de Catalunya, gratuïts. Enguany, a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, el nombre de cursos s’ha hagut de reduir i alguns s'impartiran en línia. En el cas de les modalitats presencials,* només hi haurà 15 places disponibles (per tal de mantenir la distància de seguretat), mentre que a la formació en línia el màxim de places serà de 30 persones. En ambdós casos la seva assignació es farà per estricte ordre d’inscripció.

Per a més informació sobre els programes dels cursos i inscripcions, visiteu: https://www.fundaciorecerca.cat/ca/escoles-d-estiu-2020.

*En el cas dels cursos presencials no està garantida la certificació per part del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, la programació es pot veure alterada segons l’evolució de la COVID-19 i les recomanacions de les autoritats sanitàries. 

CIÈNCIA I AULA -

De l'1 al 15 de juliol de 2020
Aforament limitat
Catalunya
Compartir esdeveniment