Ley de cookies Aquest lloc web utilitza galetes i tecnologies semblants. Si continua navegant pel lloc web, voldrà dir que n’accepta l’ús. Veure més

Ciència i Aula

21 Jun 2019
Acte de lliurament premis concurs X(p)rimenta 2019

L'acte de lliurament dels premis i de les mencions es durà a terme dijous dia 20 de juny, a les 11 hores, al campus del Baix Llobregat de la UPC, a la sala d’actes de l’Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial (vegeu com arribar-hi). 

Els premis consisteixen en estades de cap de setmana de turisme rural sostenible per al professorat, oferts per la confederació Turalcat en un dels següents allotjaments: Cal Pastor (les Garrigues, www.calpastor.cat), la Torre d’en Bofill (Bages, www.torredenbofill.com ) i Casa Roca (Pallars Jussà, www.casaroca.info). D’altra banda, els alumnes participaran a activitats ofertes per Pendulum, el MMACA i els CCTUB (Centres Científico-Tècnics de la UB). A més, els alumnes guardonats amb mencions gaudiran d’entrades gratuïtes per a visitar el Cosmocaixa.

El jurat d’aquesta edició d’X(p)rimenta ha estat format per membres de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC).

CIÈNCIA I AULA -

21 de juny de 2019
Per invitació
Campus del Baix Llobregat de la UPC
Compartir esdeveniment