Ley de cookies Aquest lloc web utilitza galetes i tecnologies semblants. Si continua navegant pel lloc web, voldrà dir que n’accepta l’ús. Veure més

Ciència i Aula

06 Jun 2019
Webinar “Com introduir la indagació a l’aula de ciències? La metodologia IBSE com a eina d’aprenentatge competencial de les ciències”

L’ensenyament de les ciències basat en la indagació (IBSE, en anglès) ha demostrat ser una aproximació motivadora d’aprenentatge de les ciències mitjançant la participació de l’alumnat en el  disseny i la realització de les seves pròpies investigacions científiques. D’aquesta manera l’IBSE promou el desenvolupament de competències i habilitats científiques i personals a través de la realització de pràctiques indagatives a l’aula.

Aquest seminari pretén donar a conèixer les bases de la metodologia IBSE i oferir al professorat exemples i eines per poder dissenyar i aplicar activitats.

Data i hora: Dijous 6 de juny, a les 18:30h.

Durada aproximada: 1 hora

Modalitat: Seminari en línia (webinar).

Inscripció: Obligatòria a https://projectes.fundaciorecerca.cat/Webinar/index.asp?accio=formulari

Instruccions

Les persones s’hauran de connectar al webinar cinc minuts abans de l’hora d’inici a través d’aquest link: https://eun2.adobeconnect.com/amgen-teach-adobe-connect-training/

El webinar es farà a través de l’aplicació gratuïta Adobe Connect, que es pot descarregar en aquest link: https://eun2.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm.

És recomana a tothom que testi la seva connexió abans de la seva participació en el seminari, utilitzant aquest enllaç: https://eun2.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm).

Organitzadors: Jordi Soler Garcia (professor de secundària i batxillerat a l’Escola Augusta de Barcelona i ambaixador d’Amgen Teach) i Amgen Teach. Amb el suport de la Fundació Catalana de la Recerca i la Innovació.

S’emetrà un certificat de participació als i a les participants degudament inscrits.

CIÈNCIA I AULA -

6 de juny de 2019
--
--
Compartir esdeveniment