Ley de cookies Aquest lloc web utilitza galetes i tecnologies semblants. Si continua navegant pel lloc web, voldrà dir que n’accepta l’ús. Veure més

Borsa de treball

Vols treballar amb nosaltres?

 

OFERTES ACTIVES

-

Descripció:

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, entitat sense ànim de lucre, que té la finalitat genèrica d’organitzar i promoure activitats de suport a la recerca i la innovació, potenciar la convergència d’iniciatives, persones i entitats interessades en aquestes activitats, i col·laborar en la proposició i l’execució d’actuacions entre el sector públic i privat en aquest àmbit, precisa incorporar a la seva seu a Barcelona un/a director/a de Projectes.

Reportant al Director de l’FCRi, s’encarregarà de dirigir el Departament de Projectes de l'FCRi, que inclou els tres eixos estratègics: Ciència i Aula, Ciència i Societat i Observatori.

Les seves funcions seran les següents:

  • dirigir un grup de persones multidisciplinaris (gestors de projectes, documentalistes i investigadors);
  • garantir l’èxit en la planificació, execució i avaluació dels diferents projectes de l’FCRi;
  • gestionar el pressupost dels projectes que coordini i optimitzar costos;
  • liderar la creació de nous projectes, juntament amb els departaments de Comunicació i Fundraising, així com impulsar projectes de transferència del coneixement;
  • actualitzar i elaborar informes sobre l’estat dels projectes (gestió, finances, recursos...);
  • planificar esdeveniments, xerrades, sessions informatives o de promoció, dels projectes i de la transferència de coneixement.

Requisits:

El perfil que estem buscant correspon a un/a professional amb formació universitària, amb coneixements d’administració i direcció d’empreses i comunicació empresarial, que aporti experiència demostrable de com a mínim 5 anys en un o més dels àmbits sol·licitats, havent desenvolupat funcions semblants que hagin implicat la gestió de projectes, tant a nivell nacional com internacional. Imprescindible nivell alt de català i d’anglès.

Es valorarà especialment:

  • experiència en gestió d’equips multidisciplinaris;
  • capacitat de lideratge;
  • ampli coneixement del sistema d'R+D+I català i l’Administració Pública;
  • experiència en promoció de projectes col·laboratius indústria-acadèmia.

El/la candidat/a ha de ser una persona amb elevat grau de compromís vers els objectius de l’FCRi, orientació a resultats, capacitat d’organització, planificació, coordinació i seguiment de plans de treball, visió estratègica, proactivitat, habilitats de comunicació i alta motivació per al treball en matèria de gestió i finançament d’entitats no lucratives.

Presentació sol·licituds:

Les persones interessades poden enviar el seu CV al Departament d’Administració (administracio@fundaciorecerca.cat).

Termini de recepció de CV:

Fins al 19 de març de 2018.

Data de publicació: 9 de març de 2018.

 

 

Contacte Administració

Pilar Montero

Cap d'Administració