Ley de cookies Aquest lloc web utilitza galetes i tecnologies semblants. Si continua navegant pel lloc web, voldrà dir que n’accepta l’ús. Veure més

Agenda

18 abr 2018
Young Photonics Congress 2018

Ets un estudiant d'ESO, batxillerat o cicles formatius, has participat en algun projecte de recerca relacionat amb llum i t'agradaria compartir el teu treball amb altres persones amb la mateixa passió per la ciència?

L'ICFO et dóna una oportunitat que no et pots perdre: vine al proper Young Photonics Congress i viu l'experiència d'un congrés científic on els joves sou els protagonistes! Podràs explicar el teu treball a altres estudiants i als investigadors de l'ICFO. És una ocasió per compartir coneixement i experiències amb altres persones.

A les passades edicions vam tenir més de 100 joves presentant més de 50 projectes, tots interessants i engrescadors. Ara busquem joves que hagin esbrinat propietats de la llum o que hagin experimentat amb les seves aplicacions per la propera edició, que tindrà lloc el 13 d'abril del 2018 a les instal·lacions de l'ICFO amb el suport de la Fundació Catalunya – La Pedrera • Ignacio Cirac Program Chair.

Més informació a: http://outreach.icfo.eu/icfo/54/preguntes-frequents-young-photonics-congress

 

AGENDA -

18 d'abril de 2018
Compartir esdeveniment
Inscripcions aquí